14. februar 2011

Scrappet lerret {DT Kreativ Hobby}

Jeg har scrappet et lerret str 30x30cm.
Jeg har dekorert lerretet med gamle boksider som jeg har limt fast med multi-medium. Oppå har jeg malt med gesso. Kanten rundt er bladgull.
En gammel blondebrikke har fått plass bak motivet.
Ellers har jeg pyntet med et vintage bilde som jeg har sydd fast til en bit mønsterpapir. Har brukt Martha Stewart kantpuncher på mønsterpapiret. I tillegg har jeg limt på en lekker blonde, flere roser i ulike størrelser og farger samt noen knopper. Noen blader har jeg også stanset ut, også MS punch, de er festet bak rosene. Et par sommerfugler i ulike fasonger og størrelser... Blingswirls fra Prima :) Gipsdekorasjon fra Melissa Frances.

Så er det en ny uke og nye muligheter :) I dag er det kaldt her i Larvik...brrr... Like greit å mure meg inne på scrapperommet da ;) Ønsker deg en fin uke!
Koselig at du er innom bloggen min, og koselig hvis du vil legge igjen et spor etter deg.


Klem Carina :)

2 kommentarer:

  1. Woww this is absolutely gorgeous Carina!! Looks so stunning!
    Hugs Kristel

    SvarSlett
  2. Hei Carina! Kom plutselig over bloggen din - og så glad jeg er for det! Her bugner det jo av herlige vintage prosjekter og masse inspirasjon! Dette lerrettet var utrolig pent, fikk lyst til å prøve meg på ett med det samme! :) Takk for herlig inspirasjon, jeg legger meg til som følger og legger bloggen din til i listen min - her må jeg jo tilbake! God helg :) Klem fra Marte

    SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin