30. mai 2011

Konfirmasjonskort

Her er to konfirmasjonskort jeg har laget. Det ene er et kjolekort og det andre et staffelikort(har bare ikke tatt bilde av den delen hvor hilsnen er skrevet)

 På dette kjolekortet har jeg laget malen på kjolen selv. Det er ikke så vanskeli, så bare å prøve :)
Jeg har brukt vakre papirer fra Maja design fra serien Antligen. Stemplet er fra Kreativ Hobby sin egen design :)
Alle rosene er fra WOC. Sommerfuglene er stanset ut i glitterpapir med en MS punch. Vintageklistremerket er fra Melissa Frances. Jeg har også satt noen halvperler rundt halskanten så det ser ut som et kjede. Båndet har jeg kjøpt på Kreativ Hobby.

Dette kortet er også laget med papirer fra Maja Design. Disse er fra serien "Ska vi ta en fika." Vakkert vintage bilde fra "jeg husker ikke hvor".. Tekststemplene er fra Kreativ Hobby sin egen design. Alle rosene er fra WOC. Eller har jeg brukt en MS kantpunch. Jeg har festet på en tag. I tagen har jeg knytt litt blonde, og en vokset bomullstråd og festet en hjerte charms i den.

I dag er det sol og pent vær her i Larvik. Veldig fornøyd med det siden vi skal ha skoleavslutning i ettermiddag med klassen til Rebecca. Utrolig hvor fort tiden går, til høsten skal minstejenta begynne i tredje klasse.
Jeg ønsker deg en fin dag og uke! Takk for alle hilsner og gode ord, det betyr mye for meg.

Klem Carina :)

2 kommentarer:

 1. Woww these are really awesome creations Carina! Such an gorgeous job!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 2. These creations are absolutely GORGEOUS Carina!
  Beautiful soft colours and great design.
  Hugs, Swantje

  SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin