18. april 2011

Litt nytt fra meg

Her er et konfirmasjonskort jeg har laget. Dattera til ei venninne av meg stod til konfirmasjon i går. Denne gangen måtte jeg ty til en litt lettvint løsning, for jeg har jo selv konfirmant i år og har en del å gjøre... Denne gangen har jeg liftet et kort fra Camilla. Hun lager de mest fantastiske kresajoner du kan tenke deg, og er en av de bloggene jeg må innom å se på hver gang det er lagt ut noe nytt. Hun er utrolig dyktig til å fargelegge motiver, og lager vakre kort fullstappet med lekre detaljer. Har du ikke vært innom bloggen hennes så er det absolutt verd en tur! Kortet hennes som jeg har liftet er dette: Så tusen takk Camilla for all din inspirasjon!

 Så til mitt kort... Jeg har laget et kort uten malt motiv denne gangen. Det ble en raskere løsning ;) Jeg har brukt de utrolig nydelige papirene fra Pion Design. De er så fine at det nesten var vanskelig å klippe i dem... Sommerfuglene er også klippet ut av ar av arkene. Motivet er fra Minne-hjørnet. Klistremerkebokstavene "Oda" er fra Making Memory. De har fått et lag med Crackle Accents på seg. Det gir en stilig effekt. Jeg har sydd rundt alle panelene med symaskinen. Merker jeg er avhengig av den. Synes liksom det mangler noe når jeg ikke har sydd rundt kantene.


 Her ser du et lite nærbilde av sommerfuglene :) Jeg har også pyntet med en vakker blonde som jeg har kjøpt på Kreativ Hobby.
 Flere roser i ulike størrelser. Alle fra WOC. JEg har også brukt noen flate blomster fra Prima. De har fått en halvperle i midten også. Bordpunchen er fra Martha Stewart og er en av mine favoritter.
 Her ser du kortet inni. Tekst stemplet er fra Kreativ Hobby sin egen design. Blomstene er også klippet ut fra mønsterarket.

Et lite nærbilde av de nydelige blomstene :)
Slik ble baksiden av kortet mitt. Jeg har brukt samme oppsett både foran og bak for å få en helhet. Det ble ganske mange papirer oppå hverandre, så det ble et tungt kort.

I dag har vi vært på tur til Kragerø. Det har vært utrolig nydelig sommervær, og Rebecca har kost seg på stranda. Det ble ennå flere skjell med hjem :) (Lurer på når det blir fullt?) Jeg har fått kjøpt meg kjole til konfirmasjonen i dag også. Godt for alt som er i "boks."
Delig med en skikkelig ute dag i dag. Resten av påska går nok med til forberedelser til konfirmasjonen og til øvelse med koret. Vi skal ha konsert 26.april.
Jeg har også fått en spennende utfordring fra ScrappeHuset... Får spennende å se hva det kan bli ut av det;)
Takk for at du er innom bloggen min. Koselig hvis du vil legge igjen et spor etter deg! Setter veldig pris på alle kommentarene jeg har fått :)
Ønsker deg en riktig GOD PÅSKE!

Klem Carina :)

3 kommentarer:

  1. Helt utrolig nyydelig Carina! Jeg kunne ikke se hvilket kort du hadde liftet, så måtte inn å kikke;) Du har uansett gjort det helt på din måte!:) Og jeg er veldig rørt over de flotte ordene om kortene mine! Det setter jeg utrolig stor pris på! Tusen takk! Ha en herlig påske!
    Stor klem, Camilla

    SvarSlett
  2. Wowww this is really stunning Carina! Love the vintage look of it dear!!
    Hugs Kristel

    SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin