1. mai 2011

Posekort

Endelig er det mai :) Tror det er den måneden i året jeg liker best! Nesten sommer liksom.... Nå er det bare en uke til den store dagen... Neste søndag står altså min datter til konfirmasjonen. Merker at det nærmer seg med alt som skal gjøres. Men jeg tror jeg har kontroll på det meste. I morgen skal maten handles inn, og neste lørdag skal jeg og mamma stå og lage koldtbordet selv. Ellers er jeg ferdig med alt som kan gjøres ferdig. Det eneste som mangler nå er kortet til konfirmanten... Tenke, tenke... vet ennå ikke hva det skal bli.

Så til dagens kort... Denne gangen har jeg laget en posekort til ei veldig god venninne som nettopp fylte 36år.
Vi er flere venninner som spleiset på gaven, men det ble visst meg som "måtte" lage kortet ;)
Jeg har kost meg med ennå flere av de nydelige papirene fra Pion Design. Tror virkelig det må være de fineste jeg noen gang har sett... (trykker du¨på bildene så blir de større)

 Jeg har laget kortet på en slik brun papirpose. Jeg har sydd med symaskinen rundt alle panelene.
Gratulerer med dagen stemplet er fra Kreativ Hobby sin egen design. Digger slike små stempler som kan puttes både her og der :)
Jeg har brukt en del ulike roser i forskjellige farger og størrelser. Noen av de er svertet litt med Cat eye stempelpute-creamy brown.
Jeg har satt en tags bak motivet, og knytt fast en vakker blonde og litt vokset bomullstråd med en charms i. Charmsen har jeg kjøpt på Magnolia sin butikk i Borås. Det står "I love to scrap" på den. Ellers har jeg brukt en hvit kakeserviett og et gammelt frimerke.

 Inni posekortet har jeg pyntet med mer nydelig papir og flere tags.
 Teksten og blomstene er klippet ut fra mønsterarkene :) Her kan du også se litt av tagsen som er puttet inni kortet
 Stemplet "takk for at du er en fantastisk venn" er også fra Kreativ Hobby. Her ser du tagsene som har fått både blonde og vokset bomullstråd med en hjerte charms. Sommerfuglene er også klippet ut av mønsterarkene.


Og slik ble baksiden seende ut :) Enkelt med mitt personlige stempel og noen sommerfugler :)

I dag har vi grillet for første gang i år! Utrolig deilig :) Resten av dagen i dag går nok med til å lage konfirmasjonskort.
Ønsker deg en strålende dag!
Takk for alle koselige kommentarer, jeg setter veldig pris på det!

Klem Carina :)

5 kommentarer:

 1. Ja nå nærmer dagen seg veldig...jeg har kortet til Maria ferdig :)
  Posekortet var utrolig nydelig, Pion Design har veldig vakre ark. Fint med sommerfuglene og blomstene du har pyntet med fra arkene :)
  Klemz

  SvarSlett
 2. Wowww this is really stunning again Carina!! Superb!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 3. du verden, du verden! skal si du har mange flotte detaljer med her! Lar meg imponere de-lux!

  SvarSlett
 4. Ååå kjempeflott! Du er dyktig :)

  SvarSlett
 5. Magnificent work. You written superb and best quotation on it. The colour selection is perfect as well as the texture is wonderful. I also done the same work with mother quotation and gifted to my dearest mother.
  promotional products

  SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin