12. mai 2011

Veggbilde :)

Jeg har laget et veggbilde. Dette er veldig inspirert av Anne Kristine. Alt hun lager er bare utrolig vakkert :) Hun kan virkelig trylle med papir... Har du ikke vært innom bloggen hennes, bør du ta deg en tur. Hun er like dyktig til å lage LOer, kort og andre ting i papir. Her er direkte link til hennes veggbilde som jeg bare måtte prøve meg på! Tusen takk Anne for utrolig mye inspirasjon hver eneste gang du legger ut noe nytt i bloggen din :) (trykker du på bildene så blir de større)

 Bakgrunnen er laget med bølgepapp som jeg har malt med litt gesso. Jeg har laget rammen slik som du lager bøker, bare at det er 3cm mellom hver brett isteden for 1cm som jeg pleier. Arkene jeg har brukt er fra Pion Design :)

Kleshengeren fungerer som oppheng. Jeg har pyntet den med en vakker sløyfe, en hengelås fra Prima, et par små sommerfugler stanset ut med MS puncher og "til deg" stemplet fra Kreativ Hobby sin egen design.

 Et vakkert vintage motiv... Jeg har sydd rundt kantene med symaskinen. Ellers har jeg pyntet med gipspynt fra Melissa Frances, rader med halvperler, et vakkert bånd med roser, filmstripe fra Tim H, Glitterhjerte fra Melissa Frances og flere roser i ulike farger og størrelser. Den store sommerfuglen er også punch fra MS.
 Et lite nærbilde av noen av detaljene på veggbildet :)
Og ennå et nærbilde... :)

Tusen takk for at du er innom bloggen min. Koselig hvis du vil legge igjen en hilsen til meg.
I helgen som var stod min datter til konfirmasjon. Det ble en flott og minnerik dag for oss alle sammen.
Kommer nok til å legge ut et par bilder fra dagen en annen gang.
Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag! Her i Larvik er det strålende vær for tiden...og jeg nyter det fine været med å sitte inne og scrappe ;) (og se ut)

Klem Carina :)

1 kommentar:

  1. That is absolutely fantastic Carina! Awesome creation!
    Hugs Kristel

    SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin