7. november 2011

Trifold julekort {DT-Kreativ Hobby}

Her kommer et julekort jeg har laget til Kreativ Hobby. Denne gangen ble det et trifold kort. Synes slike kort er veldig dekorative :) Jeg har kost meg med nydelige papirer fra Pion Design og nye tekststempler fra Kreativ Hobby. Det er ikke så mye pynt jeg har brukt på dette kortet for papirene er så vakre i seg selv. Litt pynt har det blitt med noen hvite roser og noen snøstjerner stanset ut i glitterpapir.


Her synes litt av kortet og pynten. Jeg har stanset ut noen snøstjerner med en Martha Stewart punch, og pyntet med rondeller og halvperler i midten. Hvis du ser nøye etter ser du at jeg har embosset i hjørnet. Jeg har brukt stemplet vinterswirl fra KH.
 Her ser du et av de nye juletekstene til Kreativ Hobbby :)
 I dag skal jeg på hobbykveld med noen gode venninner, det blir koselig! Håper på å få laget et par farsdagskort og et bursdagskort... Så får vi se hvor mye som egentlig blir gjort ;)

Jeg er så heldig å bli valgt ut som en av favorittene hos Kort o mania med denne lykta. Det var moro!
Ønsker deg en flott uke! Tusen takk for alle kommentarer, det setter jeg veldig pris på.

Klem Carina :)

3 kommentarer:

 1. Woww this is absolutely gorgeous Carina! So beautiful dear!!
  Hugs Kristel

  SvarSlett
 2. very beautiful creations, Carina!
  hugs, Alina

  SvarSlett
 3. Dette er virkelig nydelig, Carina! Jeg falt jo fullstendig for dette da jeg så det utstilt i butikken hos KH. Veldig glad for at det ligger i bloggen, for da kan jeg titte og bli inspirert når jeg en gang starter på julekortene i januar. (Må visst starte i januar for å bli ferdig, jeg!)

  SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin