14. mars 2012

Du gjør meg glad :)

 Her er et kort jeg har laget for en stund siden, men som jeg ikke har fått lagt ut i bloggen før nå :)
Kortet er igjen laget med de vakre papirene til Pion Design... Begynner snart å lure på om det finnes noe annet ;) Papirene er fra serien From my heart 2. Jeg er egentlig veldig glad i rødt, men det er sjelden jeg lager kort i denne fargen. Punchen rundt kortet er fra Martha Stewart. Så kortet er litt større enn 6x6 denne gangen.
 Her er et nærbilde av Tilda. Synes dette motivet er så søtt. Motivet er malt med Distress ink refiller på 300 gr akvarellpapir. Hjertene har fått et godt lag med Crackle accent og nederst på kjolen har jeg brukt litt glitterlim. Hjertene i kantene er "Hjertedryss" fra Krestiv Hobby. Motivet er stanset ut med Spellbinders dies.
 "Du gjør meg glad" er også et av de aller nyeste tekstene til Kreativ Hobby. Digger sånne søte små tekster som får plass både her og der. Hjertet er spellbinders dies.
 Her et lite nærbilde av nøklene. De er dies fra Magnolia. Jeg har hatt på masse glossy accent og så drysset over litt glitter fra Melissa Frances.
En liten detalj fra kortet... Jeg har sydd rundt kortet med symaskin. Klistremerke bokstavene er fra Making Memory. Den lille sommerfuglen er klippet ut fra mønskerarket. Ellers har jeg brukt en del papirroser, litt gammel bokside, osteklut og noen halvperler.

Ønsker deg en fortsatt flott dag! Nå skal jeg snart på jobb i butikken og etterpå skal jeg ha kortkurs i shabby chic. Gleder meg :)

Klem Carina :)

2 kommentarer:

 1. Åååå det var fint Carina. Liker også veldig godt rødt:) Mange fine detaljer:)
  Klem, Merete:)

  SvarSlett
 2. Nydelig kort, Carina. :) Jeg lurer veldig på hva slags punch du har brukt til hjørnet og om du vet hvor jeg får tak i en?

  God sommer videre.

  Klem fra Mona

  SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin