15. mars 2012

Scrapperommet mitt :)

 Tenkte jeg skulle legge ut et par bilder av scrapperommet mitt :) Her koser jeg meg med å være kreativ. Stort sett det meste jeg har er handlet på Ikea. Selve pultplatene har jeg spesialbestilt på mål for at de skal passe helt inn :)
Jeg har tenkt lenge og vel på valg møbler for å få det så praktisk som mulig.
Jeg har tre Malm kommoder som mye av stæsjet er oppbevart i. Jeg har slike bokser oppi skuffene som passer akkurat oppi. Stemplene mine og lim osv er også oppbevart i skuffene. Deilig å slippe å ha alt liggende framme. Det blir jo så mye å tørke støv av ;)
 Det smale skapet til venstre er en smal Billy bokhylle med glassdør. Inni her har jeg diverse altered prosjekter som jeg ikke har gitt bort.
 Stang med to kurver har blitt oppbevaring for diverse Distress Ink produkter. Disse fant jeg i kjøkkenavdelinga på Ikea.
 Deilig med egen pult til symaskinen :)
 Papiroppbevaring fra Staples... Veldig fornøyd med de :) Ennå en stang med ei kjøkkenhylle fra Ikea. Her har jeg Glimmermist og Stickles glitterlim.
 Et lite galleri med noen av de siste kortene jeg har laget. Skuffene kjøpte jeg¨på Ikea for lenge siden. Jeg har kledd fronten med papirene fra Pion Design. I skuffene oppbevarer jeg papirrosene mine. Praktisk og oversiktlig, en skuff til hver farge...
 Et par LOer jeg har rammet inn. Disse er fra jeg sang duett med Rein Alexander sommeren 2010.
 Har kjøpt selvklebende magnetark på nettet og festet disse på veggen, så det har blitt oppbevaring  for alle mine dies. Synes det er så deilig å ha det lett tilgjengelig, så dette ble en smart løsning for min del.
Takk for at du er innom bloggen min :) Ha en fin kveld!

Klem Carina :)

11 kommentarer:

 1. Elsker det rommet ditt Carina :) heldig er du :)))

  SvarSlett
 2. Wow, dette var et flott hobbyrom! Lyst, lekkert og velorganisert med smart løsninger. Ikke rart du er fornøyd og tryller fram mye lekkert!

  SvarSlett
 3. Dette var et kjempeflott rom :)

  SvarSlett
 4. Så flott scrapperom du har! Skikkelig herlig plass! Enkelt å være kreativ her, ser det ut som :-)
  Takk for at du deler!

  SvarSlett
 5. Ikke bare lager du verdens lekreste kort, du må jo ha det lekreste scrapperommet jeg har sett. Love it. Hos meg er det fullstendig kaos med engang jeg tar i noe.

  Har forresten laget flere shabby chic kort etter jeg var på kurs hos deg. Kjempebra kurs. Kommer nok på flere når jeg får tid.

  SvarSlett
 6. Elsker det scrapperommet ditt!!! Håper jeg en dag kan få noe som ligner... :-)

  "1001 kort hos Kreativ Hobby"

  SvarSlett
 7. For ett nydelig rom :) Tror nesten jeg må gjøre det samme som deg med ikea skuffene mine :)

  "1001 kort hos Kreativ Hobby"

  SvarSlett
 8. Hei hei!

  Er her pga 1001 kort hos Kreativ Hobby blog candy og for å finne nye fine blog.
  For et flott scrpperom du har, heldig du:) Og så mange fine kort du har laget da, masse inspirasjon å finne her.

  Ha en fin helg!

  Kerttu

  SvarSlett
 9. Dette er det råååååååeste scrapperommet jeg har sett!! Ohooo!! Fikk myyy inspirasjon til butikken min her!Nydelig! Fant deg via candybloggen til Kreativ hobby: 1001 kort hos Kreativ Hobby. Ta gjerne en tur innom min nye scrappebutikk/kafè som åpner i juli på Steinkjer. www.aurorakafe.no

  SvarSlett
 10. Så utrolig mange fine kort du lager :) Og scrapperommet ditt er jo bare en DRØM(!) Gratulerer med "1001 kort hos Kreativ Hobby"

  SvarSlett
 11. Wow, så utrolig lekkert rom du har! Og masse fine kort! Legger meg til som følger av bloggen din, for her var det mye snadder. God helg!

  SvarSlett

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin